Cota zilei din fotbal – 09.12.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 19 a campionatului din Danemarca, alegand partida dintre Vejle si Brondby, meci ce va incepe la ora 19:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Vejle vine dupa o infrangere la limita suferita in ultima partida disputata, in fata celor de la Aarhus, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1. Echipa a scos o remiza in ultima partida disputata pe teren propriu, in fata celor de la Aalborg, scor 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Horsens, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 3-1.

Brondby vine dupa 4 victorii consecutive obtinute in ultimele 4 partide disputate, reusind sa se impuna in fata celor de la Hobro, pe teren propriu, scor 1-0, Sonderjyske, in deplasare, scor 0-2, Marienlyst, in deplasare, scor 1-4, in cupa, Aarhus, pe teren propriu, scor 2-0. Ultima infrnagere a echipei a venit in fata celor de la FC Copenhaga, intr-un meci de campionat, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-1.

Pronostic: 2 @ 1.60

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]