Cota zilei din fotbal – 10.11.2018

Ne asteapta o zi foarte interesanta la pariuri si astazi, asa ca am avut multe partide de unde sa alegem cota zilei de astazi, selectand un meci ce vine din etapa cu numarul 11 a campionatului din Germania, acolo unde cei de la Hoffenheim vor primi vizita celor de la Augsburg, intr-un meci ce va incepe la ora 16:30.

Hoffenheim vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Lyon, partida fiind disputata in UEFA Champions League, in deplasare, si incheiata cu scorul de 2-2, dupa ce echipa a fost condusa cu 2-0 si a avut un om in minus, marcand doua goluri pe finalul meciului. In campionat, echipa vine dupa o victorie frumoasa, obtinuta in fata celor de la Leverkusen, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-4.

Augsburg vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata unei echipe nou-promovate, Nurnberg, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-2. Echipa a reusit sa se califice mai departe in Cupa Germaniei, in fata celor de la Mainz, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 3-2, dupa prelungiri. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu 5 partide, in fata celor de la Dortmund, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 4-3.

Pronostic: GG @ 1.45

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]