Cota zilei din fotbal – 10.12.2018

Pentru cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair de astazi ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 19 a campionatului din Danemarca, selectand partida dintre Nordsjaelland si Aarhus, meci ce va incepe la ora 20:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Nordsjaelland vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, la limita, in fata celor de la Vendsyssel, intr-un meci de cupa, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-1. Ultima victorie a echipei a venit intr-un meci de campionat, in fata celor de la Sonderjyske, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-2. Echipa a acumulat o victorie, doua remize si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Aarhus vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Vejle, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1. Echipa a suferit 4 infrangeri consecutive in ultimele 5 partide disputate, fiind invinsa de cei de la Horsens, pe teren propriu, scor 1-2, Brondby, in deplasare, scor 2-0, Randers, pe teren propriu, scor 0-2, si Naestved, scor 2-1.

Pronostic: 1 @ 1.90

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]