Cota zilei din fotbal – 11.11.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 12 a campionatului Premier League, alegand partida dintre Manchester City si Manchester United, meci ce va incepe la ora 18:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Manchester City vine dupa doua partide in care a creat spectacol, ambele fiind disputate pe teren propriu, una in fata celor de la Shakhtar, intr-un meci de UEFA Champions League, impunandu-se cu scorul de 6-0, si una in fata celor de la Southampton, intr-un meci de campionat, partida fiind incheiata cu scorul de 6-1. Cu o victorie astazi, echipa va ramane in continuare pe prima pozitie, de aceea ma astept sa nu faca un pas gresit.

Manchester United vine dupa 3 victorii consecutive, una dintre ele in fata celor de la Juventus, in ultima partida disputata, in UEFA Champions League, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2, golurile fiind marcate pe final, si doua in Premier League, una in fata celor de la Bournemouth, in deplasare, scor 1-2, si una in fata celor de la Everton, pe teren propriu, scor 2-1. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu 4 partide, in fata celor de la Juventus, in partida tur, disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-1.

Pronostic: 1 @ 1.40

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]