Cota zilei din fotbal – 11.12.2018

Pentru cota zilei din fotbal de astazi de la casa de pariuri Betfair ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 6 a grupelor din UEFA Champions League, selectand partida dintre Monaco si Dortmund, partida ce va incepe la ora 22:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Monaco vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Amiens, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-2, echipa dand semne de revenire. Ultima infrangere a echipei a venit tot intr-un meci de campionat, disputat pe teren propriu, in urma cu doua partide, in fata celor de la Montpellier, scor 1-2. Echipa a acumulat doua victorii si 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Dortmund vine dupa doua victorii consecutive in ultimele doua partide disputate, reusind sa se impuna in fata celor de la Schalke, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2, si in fata celor de la Freiburg, pe teren propriu, scor 2-0. Ultimul pas gresit facut de formatia din Germania a venit in fata celor de la Club Brugge, in etapa precedenta a UEFA Champions League, scor 0-0.

Pronostic: 2 @ 1.85

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]