Cota zilei din fotbal – 12.01.2019

Pentru cota zilei de astazi de la casa de pariuri Betfair am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 19 a campionatului LaLiga, selectand intalnirea dintre Valencia si Valladolid, meci ce va incepe la ora 17:15 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda. Va recomandam sa analizati si voi aceasta partida inainte de a plasa cota propusa de noi.

Valencia vine dupa doua infrangeri consecutive suferite in ultimele doua partide disputate, una in Cupa Regelui Spaniei, in fata celor de la Gijon, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1, si una in ultima partida de campionat, in fata celor de la Alaves, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu acelasi scor, 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Huesca, intr-un meci de campionat, disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1.

Valladolid vine dupa doua infrangeri consecutive suferite in ultimele doua partide disputate, una in Cupa Regelui Spaniei, in fata celor de la Getafe, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-0, si una in ultima partida de campionat, in fata celor de la Vallecano, intr-un meci disputat pe teren propriu si  incheiat cu scorul de 0-1, echipa ratand un penalty pe final. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu 5 partide, in fata celor de la Real Sociedad, in deplasare, scor 1-2.

Pronostic: 1 @ 1.55

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]