Cota zilei din fotbal – 12.10.2018

Pentru cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair de astazi ne vom baza pe o partida ce vine din campionatul secund al Olandei, Eerste Divisie, alegand meciul dintre FC Volendam si Almere, ce va incepe la ora 21:00 si o are usor favorita la victorie pe formatia oaspete, care este lider in clasament, avand un avans de 13 puncte fata de adversara de astazi, si doar doua puncte fata de locul 2.

Volendam vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Waalwijk, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0. Echipa a obtinut doua infrangeri consecutive in ultimele 4 partide disputate, una in fata celor de la Wilem II, in cupa, scor 1-2, si una in fata celor de la Jong PSV, scor 1-0. In ultimele 5 partide disputate echipa a obtinut o victorie, doua remize si doua infrangeri.

Almere vine dupa 5 victorii consecutive in ultimele 5 partide disputate, 4 dintre ele in campionat, in fata celor de la Nijmegen, Waalwijk, Den Bosch si Jong Utrecht, si una in cupa, in fata celor de la Dordrecht, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-4. Echipa a obtinut ultimele 3 victorii pe teren propriu. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Roda, in etapa a doua a campionatului, pe teren propriu, scor 1-2.

Ma astept la un joc deschis astazi, cu multe faze de poarta si goluri.

Pronostic: GG @ 1.51

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]