Cota zilei din fotbal – 12.11.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 13 a campionatului secund din Germania, alegand meciul dintre Bocum si Darmstadt, meci ce va incepe la ora 21:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Bochum vine dupa 3 remize consecutive, toate in campionat, una in fata celor de la Furth, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-2, una in fata celor de la Regensburg, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 3-3, si una in fata celor de la Hamburger, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-0. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu 4 partide, in fata celor de la Bielefeld, pe teren propriu, scor 1-0.

Darmstadt vine dupa o victorie interesanta obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Magdeburg, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 3-1. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu doua partide, in fata celor de la Hertha, intr-un meci de cupa, disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-2. Echipa a acumulat doua victorii, o remiza si 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate si pleaca astazi cu a doua sansa la victorie.

Pronostic: GG @ 1.83

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]