Cota zilei din fotbal – 12.12.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 6 a grupelor din UEFA Champions League, selectand partida dintre Shakhtar si Lyon, meci ce va incepe la ora 22:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda, avand avantajul terenului propriu.

Shakhtar vine dupa o victorie interesanta obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Mariupol, intr-un meci de campionat, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-3. Echipa a castigat la limita ultima partida disputata in UEFA Champions League, in fata celor de la Hoffenheim, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-3, avand astfel sperante la calificare.

Lyon vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Rennes, intr-un meci disputat in campionat, pe teren propriu, si incheiat cu scorul de 0-2, avand astfel moralul scazut pentru aceasta partida. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu 4 partide, in fata celor de la St. Etienne, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu o victorie la limita, scor 1-0.

Pronostic: GG @ 1.50

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]