Cota zilei din fotbal – 13.01.2019

Pentru cota zilei de astazi la pariuri, de la casa de pariuri Betfair, am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 19 a campionatului din Spania, LaLiga, alegand intalnirea dintre Bilbao si Sevilla, meci ce va incepe la ora 17:15 si nu are o favorita la victorie.

Bilbao vine dupa o infrangere suferita in ultima partida disputata, in Cupa Regelui Spaniei, in fata adversarei de astazi, pe teren propriu, scor 1-3. Ultima partida de campionat i-a adus echipei o victorie importanta, in deplasare, in fata celor de la Celta Vigo, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2. Echipa a acumulat doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Sevilla vine dupa victoria din cupa contra celor de la Bilbao. In campionat, echipa a remizat in ultima partida disputata, in fata celor de la Atletico Madrid, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-1, dupa un meci foarte, foarte echilibrat. Sevilla s-a impus in ultimele doua intalniri cu cei de la Bilbao, o data in deplasare si o data in campionat, de aceea ma astept sa nu piarda astazi, bavarezii batandu-se la retrogradare.

Pronostic: X2 @ 1.50

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]