Cota zilei din fotbal – 13.11.2018

Ziua de astazi este foarte slaba cand vine vorba de oferta din fotbal, insa am reusit sa gasesc in oferta o partida atractiva, asa incat pentru cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair ne vom baza astazi pe un meci ce vine din ASIA, alegand partida dintre Filipine si Singapore, meci ce va incepe la ora 14:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Filipine vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Oman, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-1, meciul fiind unul amical. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu doua partide, in fata celor de la Tadjikistan, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-2. Echipa a acumulat doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Singapore vine dupa 4 victorii consecutive obtinute in ultimele 4 partide disputate, una in fata celor de la Indonesia, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0, una in fata celor de la Cambodgia, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2, una in fata celor de la Mongolia, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0, si una in fata celor de la Fiji, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.67

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]