Cota zilei din fotbal – 14.01.2019

Continuam si ziua de Luni cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din optimile de finala ale Cupei Italiei, selectand intalnirea dintre Cagliari si Atalanta, meci ce va incepe la ora 18:30 si o are usor favorita la victorie pe formatia oaspete.

Cagliari vine dupa o infrangere suferita in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Udinese, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-0. Echipa a obtinut o victorie la limita, dar sigura, pe teren propriu, in urma cu doua partide, in fata celor de la Genoa, scor 1-0. Cagliari a obtinut o victorie, o remiza si 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Atalanta vine dupa o victorie categorica obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Sassuolo, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-6. Atalanta a suferit o singura infrangere in ultimele 5 partide disputate, in campionat, in fata celor de la Genoa, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 3-1. Echipa vine dupa 3 victorii, o remiza si o infrangere acumulate in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 2 se califica @ 1.50

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]