Cota zilei din fotbal – 14.10.2018

Am ajuns la final de saptamana prieteni, asa ca imi doresc foarte mult sa incheiem aceasta saptama cu niste castiguri frumoase, de aceea am selectat pentru cota zilei din fotbal de astazi o partida ce vine de la UEFA Nations League, acolo unde Polonia va primi vizita celor de la Italia, intr-un meci ce va incepe la ora 21:45 si o are usor favorita la victorie pe formatia italiana.

Polonia vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Portugalia, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 3 a competitiei UEFA Nations League, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-3. In cealalta partida disputata la acest turneu, Polonia a remizat cu adversara de astazi, in deplasare, scor 1-1. Ultima victorie a echipei a venit abia la Cupa Mondiala, in ultima etapa a grupelor, reusind sa o invinga pe Japonia, cu scorul de 0-1.

Italia traverseaza o perioada foarte slaba in ultima perioada, acumuland o singura victorie in ultimele 10 partide disputate, contra celor de la Arabia Saudita, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1, la limita. In cele doua partide disputate la acest turneu echipa a remizat cu Polonia, scor 1-1, si a fost invinsa de Portugalia, in deplasare, cu scorul de 1-0. In ultima partida disputata, Italia a scos o remiza cu cei de la Ucraina, intr-un meci amical incheiat cu scorul de 1-1.

Pronostic: X2 @ 1.45

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]