Cota zilei din fotbal – 14.12.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 15 a campionatului din Germania, Bundesliga, selectand partida dintre Nurnberg si Wolfsburg, meci ce va incepe la ora 21:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Gazdele vin dupa o infrangere categorica suferita in ultima partida disputata, in fata celor de la Bayern, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 3-0. Ultima victorie a echipei a venit abia in urma cu 4 partide, intr-un meci amical, in fata celor de la Usti, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 4-2. Echipa a acumulat o victorie, o remiza si 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Wolfsburg vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Hoffenheim, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-2. Echipa a obtinut doua victorii consecutive in ultimele 3 partide disputate, in fata celor de la Frankfurt, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2, si una in fata celor de la RB Leipzig, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0.

Pronostic: W2 @ 1.50

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]