Cota zilei din fotbal – 15.10.2018

Incepem aceasta saptamana in forta prieteni, cu o partida de la UEFA Nations League, acolo unde am ales meciul dintre Spania si Anglia, ce va incepe la ora 21:45 si se va disputa pe stadionul celor de la Sevilla.

Spania vine dupa 3 victorii consecutive, doua dintre ele la acest turneu, UEFA Nations League, una in fata celor de la Anglia, in deplasare, scor 1-2, si una in fata celor de la Croatia, pe teren propriu, scor 6-0, echipa facand spectacol total. Spania a disputat si o partida de pregatire inaintea returului cu Anglia, contra celor de la Tara Galilor, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu victoria Spaniei, scor 1-4. Ultima infrangere a echipei a venit la Campionatul Mondial din Rusia, in fata Rusiei, scor 1-2.

Anglia vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Croatia, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 3 a UEFA Nations League, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-0. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Elvetia, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata adversarei de astazi, Spania, pe teren propriu, scor 1-2.

Pronostic: 1 @ 1.70

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]