Cota zilei din fotbal – 15.11.2018

Pentru cota zilei din fotbal de astazi de la casa de pariuri Betfair am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 5 a turneului UEFA Nations League, avand parte de cateva partide interesante astazi, dupa cateva zile in care oferta a fost foarte slaba. Partida selectata este cea dintre San Marino si Moldova, meci ce va incepe la ora 21:45.

San Marino a pierdut toate cele 4 partide disputate pana in prezent la acest turneu, insa ceea ce este mai grav este ca nationala nu a inscris niciun gol in ultimele 5 partide disputate. San Marino a fost invinsa la acest turneu de cei de la Luxemburg, in deplasare, scor 3-0, Moldova, in deplasare, scor 2-0, Luxemburg, pe teren propriu, scor 0-3, si Belarus, in deplasare, scor 5-0. Echipa nu pare sa aiba vreo sansa astazi pentru a scoate un rezultat pozitiv.

Moldova vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Belarus, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-0. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la San Marino, adversara de astazi, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0. Echipa a acumulat o victorie, 3 remize si o infrangere in ultimele 5 partide disputate, fiind invinsa de cei de la Luxemburg, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 4-0.

Pronostic: 2/2 @ 1.62

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]