Cota zilei din fotbal – 15.12.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 16 a campionatului din Serie A, selectand meciul dintre Torino si Juventus, partida ce va incepe la ora 21:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Torino vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la AC Milan, in campionat, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-0. Ultima victorie a echipei in campionat a venit in fata celor de la Genoa, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1, dupa ce au fost condusi, jucand aproape tot meciul cu un om in plus. Echipa a acumulat doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Juventus vine dupa o infrangere surprizantoare suferita in ultima partida disputata, in ultima etapa a grupelor din UEFA Champions League, in fata celor de la Young Boys, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-1. Echipa a castigat lejer ultimele doua partide de campionat, impunandu-se in fata celor de la Inter, pe teren propriu, scor 1-0, si in fata celor de la Fiorentina, in deplasare, scor 0-3.

Pronostic: 2 @ 1.63

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]