Cota zilei din fotbal – 16.11.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal, avand parte de cateva partide interesante de la UEFA Nations League, selectand pentru cota zilei meciul dintre Gibraltar si Armenia, partida ce va incepe la ora 21:45 si se va disputa in Gibraltar, avand-o ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Gibraltar vine dupa doua victorii consecutive, ambele obtinute la acest turneu, una in fata celor de la Liechtenstein, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1, si una in fata adversarei de astazi, Armenia, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-1, oarecum surprizantor. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Liechtenstein, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-0.

Armenia vine dupa o victorie obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Macedonia, la UEFA Nations League, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 4-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata adversarei de astazi,  pe teren propriu, scor 0-1, insa echipa a mai suferit o infrangere in urma cu 3 partide, in fata celor de la Macedonia, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-0.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.74

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]