Cota zilei din fotbal – 17.01.2019

Continuam si ziua de Joi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 19 a campionatului din Franta, National, alegand meciul dintre Bourg Peronnas si Laval, meci ce va incepe la ora 21:30 si nu are o favorita la victorie, ajutandu-ma in selectarea pronosticului, ce sper sa fie castigator.

Bourg Peronnas vine dupa doua remize consecutive obtinute in ultimele doua partide disputate, ambele in campionat, una cu cei de la JA Drancy, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-1, si una in fata celor de la Quevilly Rouen, pe teren propriu, scor 1-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Rodez, in deplasare, tot in campionat, scor 2-1. Echipa a obtinut ultima victorie in urma cu 4 partide, cu cei de la Tours, pe teren propriu, scor 2-0.

Laval vine si ea dupa o remiza obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Boulogne, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-1. Echipa a suferit 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate, fiind invinsa de Rodez, in deplasare, scor 2-1, de Villefranche, in deplasare, scor 2-1, si de Pau, pe teren propriu, scor 0-2. Singura victorie a echipei in ultimele 5 partide disputate a venit in fata celor de la Tours, pe teren propriu, scor 1-0.

Pronostic: X pauza @ 1.87

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]