Cota zilei din fotbal – 17.10.2018

Continuam si ziua de astazi prieteni cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o partida din fotbal feminin, din optimile de finala ale Ligii Campionilor, alegand meciul dintre Linkopings si PSG, meci ce va incepe la ora 19:30.

Linkopings vine dupa doua infrangeri consecutive, una in fata celor de la Eskilstuna United, in campionat, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-1, si una in fata celor de la Pitea, intr-un meci disputat in deplasare si inchieat cu scorul de 4-2. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Zhytlobud, intr-un meci din UEFA Champions League, jucat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 4-0.

PSG vine dupa un parcurs foarte bun, echipa avand un moral ridicat pentru aceasta partida dupa ultima victorie obtinuta in campionat, in fata celor de la Metz, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-3. Ultimul pas gresit facut de formatia feminina de fotbal din Paris a venit in fata celor de la Lille, intr-un meci jucat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-1. Echipa a acumulat 4 victorii in ultimele 5 partide disputate, primind doar doua goluri.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.45

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]