Cota zilei din fotbal – 17.11.2018

Ziua de astazi ne rezerva cateva partide foarte interesante de la UEFA Nations League, insa noi ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 14 a campionatului secund din Olanda pentru cota zilei de astazi, alegand partida dintre Jong PSV si Jong AZ, meci ce va incepe la ora 19:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Jong PSV vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Waalwijk, intr-un meci disputat in deplasare, in campionat, si incheiat cu scorul de 3-5. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu doua partide, in fata celor de la Den Bosch, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-1. Echipa a acumulat o victorie, doua remize si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Jong AZ vine dupa doua infrangeri consecutive, ambele in campionat, una in fata celor de la FC Oss, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-3, si una in fata celor de la Nijmegen, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 3-1. Echipa a acumulat 3 remize si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate, remizand cu cei de la Roda, Dordrecht si Jong Utrecht, toate ultimele 5 partide dipsutate terminandu-se cu ambele formatii inscriind.

Pronostic: GG @ 1.55

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]