Cota zilei din fotbal – 17.12.2018

Pentru cota zilei din fotbal de astazi de la casa de pariuri Betfair ne vom baza pe un meci ce vine din prima liga de fotbal a Romaniei, selectand partida dintre FC Viitorul si CFR Cluj, meci ce va incepe la ora 20:00 si o are usor favorita la victorie pe formatia oaspete, care este lider in clasament.

FC Viitorul vine dupa o infrangere suferita in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la FCSB, partida fiind disputata in deplasare, la Pitesti, si incheiata cu scorul de 2-0. Echipa a obtinut o remiza neconvenabila in fata celor de la Gaz Metan, in urma cu doua partide, in deplasare, scor 2-2. Ultima victorie a echipei a venit tot intr-un meci de campionat, in fata celor de la Dinamo Bucuresti, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu o victorie categorica, scor 4-1.

CFR Cluj vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Gaz Metan Medias, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-2. Echipa a obtinut o victorie interesanta in ultima partida disputata in deplasare, in campionat, in fata celor de la Dinamo Bucuresti, partida incheindu-se cu scorul de 0-3. Echipa a acumulat 3 victorii si doua remize in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: X2 @ 1.45

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]