Cota zilei din fotbal – 18.10.2018

Continuam si astazi prieteni cu cota zilei din fotbal, tot de la casa de pariuri Betfair, acolo unde am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 11 a campionatului din Egipt, El Gaish primind vizita celor de la El Entag El Harby, intr-un meci ce va incepe la ora 16:00.

Formatia gazda vine dupa doua victorii foarte interesante obtinute in ultimele doua partide disputate, una in fata celor de la Al Qanah, in cupa, scor 3-2, si una in fata celor de la Haras El Hodood, in campionat, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-3. Ultima infrangere a echipei a venit tot intr-o partida de campionat, contra celor de la Wadi Degla, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2.

El Entag El Harby vine dupa o victorie sigura, contra celor de la El-Shorta, tot intr-un meci de cupa, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0. Echipa a acumulat doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele 5 partide disputate, ultima infrangere venind in fata celor de la Misr Elmaqasah, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-2.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.55

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]