Cota zilei din fotbal – 18.11.2018

Ziua de astazi ne rezerva cateva partide interesante din etapa cu numarul 6 a turneului UEFA Nations League, alegand partida dintre Elvetia si Belgia, meci ce va incepe la ora 21:45 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete, avand o cota de aproximativ 2.30 la victorie.

Elvetia vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Qatar, intr-un meci amical, partida fiind disputata pe teren propriu si inchieata cu o infrangere la limita, scor 0-1. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu doua partide, in fata celor de la Islanda, meciul fiind disputat in UEFA Nations League, in deplasare, si incheiata cu scorul de 1-2. Echipa a acumulat doua victorii si 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Belgia vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in fata celor de la Islanda, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0. Echipa a obtinut o victorie interesanta in urma cu doua partide, intr-un meci amical, disputat in fata celor de la Olanda, pe teren propriu, scor 1-1. Echipa a acumulat 4 victorii si o remiza in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: GG @ 1.80

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]