Cota zilei din fotbal – 18.12.2018

Pentru cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 16 a campionatului din Germania, Bundesliga, acolo unde am selectat partida dintre Hertha si Augsburg, meci ce va incepe la ora 21:30 si o are usor favorita la victorie pe formatia gazda.

Hertha vine dupa o infrangere la limita suferita in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Stuttgart, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Frankfurt, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-2. Echipa a acumulat doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Augsburg vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Schalke, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-1. Echipa a suferit 4 infrangeri consecutive in ultimele 5 partide disputate, una in fata celor de la Leverkusen, in deplasare, scor 1-0, una in fata celor de la Stuttgart, in deplasare, scor 1-0, una cu cei de la Frankfurt, pe teren propriu, scor 1-3, si una cu cei de la Hoffenheim, in deplasare, scor 2-1.

Pronostic: GG @ 1.67

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]