Cota zilei din fotbal – 19.11.2018

Ziua de astazi ne rezerva alte cateva partide interesante de la UEFA Nations League, asa ca pentru cota zilei din fotbal de astazi am ales o partida de la acest turneu, din etapa cu numarul 6, alegand meciul dintre Georgia si Kazakhstan, meci in care formatia gazda pleaca cu prima sansa la victorie. Partida va incepe la ora 19:00.

Georgia vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata Andorrei, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-1, la UEFA Nations League. Echipa a reusit sa castige 4 din ultimele 5 partide disputate la acest turneu, impunandu-se in fata celor de la Letonia de doua ori, scor 0-3 si 1-0, in fata celor de la Andorra, pe teren propriu, scor 3-0, si in fata celor de la Kazakhstan, in deplasare, scor 0-2.

Kazakhstan vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Letonia, la UEFA Nations League, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu doua partide, tot la acest turneu, in fata celor de la Andorra, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 4-0. Echipa a acumulat o victorie, 3 remize si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 1 @ 1.68

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]