Cota zilei din fotbal – 20.01.2019

Continuam si ziua de Duminica cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 18 a campionatului din Germania, Bundesliga, selectand intalnirea dintre Schalke si Wolfsburg, meci ce va incepe la ora 19:00 si nu are o favorita clara la victorie, gazdele fiind usor cu prima sansa.

Schalke vine dupa o remiza in ultima partida disputata, intr-un meci de pregatire, cu cei de la Genk, partida fiind incheiata cu scorul de 2-2. Ultima partida disputata in campionat i-a adus echipei o victorie, contra celor de la Stuttgart, in deplasare, scor 1-3. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu 3 partide, in fata celor de la Leverkusen, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-2.

Wolfsburg vine dupa 5 victorii consecutive obtinute in ultimele 5 partide disputate, doua dintre ele in partide de pregatire, una cu cei de la Rijeka, scor 3-0, si una cu cei de la Vitesse, scor 3-0, si 3 in campionat, reusind sa le invinga pe Augsburg, scor 2-3, pe Stuttgart, scor 2-0, dar si pe Nurnberg, scor 0-2. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu 9 partide, in fata celor de la Paderborn, intr-un meci de pregatire, incheiat cu scorul de 1-3.

Pronostic: GG @ 2.05

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]