Cota zilei din fotbal – 20.10.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal, fiind Sambata si oferta fiind foarte bogata, asa ca am avut de unde alege. Pentru cota zilei de astazi am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 9 a campionatului din Olanda, acolo unde Heerenveen va primi vizita celor de la Ajax, intr-un meci ce va incepe la ora 21:45

Heerenveen vine dupa o victorie la o diferenta mare de scor, in fata celor de la Graafschap, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-5. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu 5 partide, in fata celor de la Heracles, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 3-5. In ultimele 5 partide disputate de Heerenveen, echipa a acumulat doua victorii, doua remize si o infrangere.

Ajax vine si ea dupa o victorie la scor mare obtinuta in ultima partida disputata, tot in campionat, in fata celor de la Alkmaar, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 5-0. Echipa a acumulat 3 victorii in ultimele 5 partide disputate, reusind sa le mai invinga pe Sittard si HVV Te Werve. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la PSV, in campionat, scor 3-0.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.45

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]