Cota zilei din fotbal – 20.11.2018

Continuam si ziua de Marti dragi prieteni cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o noua partida de la UEFA Nations League, din etapa cu numarul 6, alegand meciul dintre Portugalia si Polonia ce va incepe la ora 21:45 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Portugalia vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Italia, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-0, la acest turneu. Portugalia a acumulat 3 victorii consecutive in ultimele 4 partide disputate, reusind sa se impuna in fata celor de la Italia, scor 1-0, si Polonia, scor 2-3, in UEFA Nations League, si in fata celor de la Scotia, intr-un meci amical, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-3.

Polonia vine dupa 3 infrangeri consecutive in ultimele 3 partide disputate, doua dintre ele la acest turneu, in UEFA Nations League, una in fata celor de la Portugalia, scor 2-3, si una in fata celor de la Italia, scor 0-1, si una intr-un meci amical, in fata celor de la Cehia, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-1. Echipa a acumulat doua remize si 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 1 @ 1.60

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]