Cota zilei din fotbal – 20.12.2018

Pentru cota zilei din fotbal de astazi de la casa de pariuri Betfair ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 20 a campionatului din Polonia, selectand partida dintre Sosnowiec si Legia, meci ce va incepe la ora 21:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Sosnowiec vine dupa 3 infrangeri categorice suferite in ultimele 3 partide disputate, una in fata celor de la Lech, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-6, una in fata celor de la Pogon, in deplasare, scor 1-0, si una in fata celor de la Zaglebie, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-2. Ultimul rezultat pozitiv al echipei a venit in fata celor de la Piast, in deplasare, scor 0-0.

Legia vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Piast, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0. Ultimul pas gresit facut de fosta campioana a Poloniei a venit in fata celor de la Lechia, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-0. Legia a acumulat 4 victorii si o remiza in ultimele 5 partide disputate, neprimind gol.

Pronostic: 2 @ 1.50

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]