Cota zilei din fotbal – 21.10.2018

Continuam si ziua de astazi prieteni cu cota zilei din fotbal, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 9 a campionatului Serie A, acolo unde nou-promovata Parma va primi vizita celor de la Lazio, intr-un meci ce va incepe la ora 16:00.

Parma vine dupa doua victorii consecutive obtinute in ultimele doua partide disputate, ambele in campionat, una in fata celor de la Genoa, in deplasare, scor 1-3, si una in fata celor de la Empoli, pe teren propriu, scor 1-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Napoli, tot in Serie A, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 3-0. De remarcat forma buna a lui Parma, care vine dupa 4 victorii in ultimele 5 partide disputate.

Lazio vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Fiorentina, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0. Echipa a fost invinsa in ultima partida disputata in grupele Europa League, de catre cei de la Frankfurt, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 4-1. Echipa a acumulat 3 victorii si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: GG @ 1.83

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]