Cota zilei din fotbal – 21.11.2018

Pentru cota zilei din fotbal de astazi de la casa de pariuri Betfair am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 15 a campionatului din Egipt, alegand meciul dintre Wadi Degla si Pyramids, meci ce va incepe la ora 20:00 si o are ca favorita la victorie la formatia oaspete.

Wadi Degla vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la El Masry, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu doua partide, in fata celor de la Ismaily, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-3. Echipa a acumulat doua victorii, o remiza si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pyramids vine dupa doua victorii consecutive in ultimele doua partide disputate, echipa reusind sa se impuna in fata celor de la Misr Elmaqasah, pe teren propriu, scor 2-0, si in fata celor de la Al Ittihad, pe teren propriu, scor 3-0. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu 3 partide, in fata cleor de la Ismaily, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-0. Echipa a acumulat 3 victorii, o remiza si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.40

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]