Cota zilei din fotbal – 22.12.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 18 a campionatului Premier League, selectand partida dintre Cardiff si Manchester United, meci ce va incepe la ora 19:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Cardiff vine dupa o infrangere suferita in ultima partida disputata, in fata celor de la Watford, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 3-2. Echipa a obtinut o victorie la limita in ultima partida disputata pe teren propriu, in fata celor de la Southampton, in campionat, scor 1-0. Cardiff a acumulat doua victorii si 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate, iar azi pleaca cu a doua sansa la victorie.

Manchester United vine dupa doua infrangeri consecutive suferite in ultimele doua partide disputate, una in fata celor de la Liverpool, in campionat, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 3-1, si una in fata celor de la Valencia, in Champions League, tot in deplasare, scor 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Fulham, pe teren propriu, in campionat, scor 4-1. United a acumulat o victorie, doua remize si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 2 @ 1.60

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]