Cota zilei din fotbal – 23.01.2019

Pentru cota zilei din fotbal de astazi de la casa de pariuri Betfair am selectat un meci ce vine din etapa cu numarul 15 a campionatului din Australia, alegand intalnirea dintre Wellington Phoenix si Sydney FC, meci ce va incepe la ora 08:35 si o are usor favorita la victorie pe formatia oaspete.

Wellington Phoenix vine dupa o remiza frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Melbourne Victory, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 3-3. Echipa a obtinut doar doua victorii in ultimele 5 partide disputate, reusind sa le invinga pe Central Coast Mariners, pe teren propriu, scor 3-2, si pe WS Wanderers, in deplasare, scor 2-3.

Sydney FC vine dupa doua victorii consecutive obtinute in ultimele doua partide disputate, ambele in campionat, pe teren propriu, una cu cei de la Newcastle Jets, scor 1-0, si una cu cei de la Adelaide United, tot pe teren propriu, scor 2-1. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu 3 partide, tot in campionat, in fata celor de la Perth Glory, ocupanta primei pozitii, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 3-1.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.75

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]