Cota zilei din fotbal – 23.10.2018

Ziua de marti ne rezerva cateva partide foarte interesante din UEFA Champions League, asa ca pentru cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair am selectat o partida ce va incepe la ora 22:00, Manchester United primind vizita celor de la Juventus, intr-un meci ce se anunta a fi extrem de spectaculos.

Manchester United vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Chelsea, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-2. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Newcastle, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 3-2. Ultima infrangere a echipei antrenate de Mourinho a venit contra celor de la West Ham, in campionat, in deplasare, scor 3-1.

Juventus vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Genoa, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-1. Echipa a reusit sa castige toate partidele disputata in acest sezon, in toate competitiile, mai putin ultima. Ultima partida disputata in Champions League i-a adus echipei o victorie interesanta, in fata celor de la Young Boys, pe teren propriu, scor 3-0.

Pronostic: GG @ 1.80

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]