Cota zilei din fotbal – 23.12.2018

Continuam si ziua de Duminica cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 19 a campionatului din Franta, Ligue 1, selectand partida dintre Bordeaux si Amiens, meci ce va incepe la ora 18:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Bordeaux vine dupa doua victorii consecutive obtinute in ultimele doua partide disputate, ambele la limita, una cu cei de la Dijon, intr-un meci disputat in cupa, in deplasare, si incheiat cu scorul de 0-1, si una in fata celor de la FC Copenhaga, intr-un meci de UEFA Europa League, in deplasare, scor 0-1. Echipa a obtinut 4 victorii si o remiza in ultimele 5 partide disputate, ultimul pas gresit venind in fata celor de la PSG, pe teren propriu, scor 2-2.

Amiens vine dupa 4 infrangeri suferite in ultimele 5 partide disputate, fiind invinsa de cei de la Lyon, pe teren propriu, scor 2-3, Monaco, pe teren propriu,scor 0-2, Nimes, in deplasare, scor 3-0, si Marseille, pe teren propriu, scor 1-3. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu doua partide, in ultimul meci disputat in campionat, in deplasare, in fata celor de la Guingamp, scor 1-2.

Pronostic: 1 @ 1.60

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]