Cota zilei din fotbal – 24.01.2019

Pentru cota zilei la pariuri de astazi, de la casa de pariuri Betfair, ne vom baza pe un meci ce vine din saisprezecimile de finala ale Cupei din Franta, selectand intalnirea dintre Amiens si Lyon, meci ce va incepe la ora 22:00 si o are ca favorita la victorie/calificare pe formatia oaspete.

Amiens vine dupa doua infrangeru urate suferite in ultimele doua partide disputate, ambele in campionat, una cu cei de la Lille, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1, si una in fata liderului PSG, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-3. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu 4 partide, intr-un meci de cupa, in fata celor de la Valenciennes, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0.

Lyon vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in compania celor de la St. Etienne, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2. Echipa a suferit ultima infrangere intr-un meci de cupa, disputat in urma cu 4 partide, pe teren propriu, in fata celor de la Strasbourg, scor 1-2. Echipa a acumulat doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 2 @ 1.80

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]