Cota zilei din fotbal – 24.10.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde am ales o partida ce vine din etapa cu numarul 3 grupelor din UEFA Champions League, PSG primind vizita italienilor de la Napoli astazi, intr-un meci ce se anunta a fi extrem de spectaculos, cu goluri multe.

PSG vine dupa doua victorii consecutive cu scorul de 5-0, ambele obtinute in campionat, pe teren propriu, una in fata celor de la Amiens si una in fata celor de la Lyon. Ultima partida disputata de PSG in UEFA Champions League i-a adus o victorie la scor, intr-un meci disputat pe teren propriu, in fata celor de la Steaua Rosie Belgrad, scor 6-1. Echipa a reusit sa castige toate partidele disputate in Ligue 1 de la inceputul acestui sezon.

Napoli vine dupa doua victorii consecutive in campionat, una in fata celor de la Udinese, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-3, si una in fata celor de la Sassuolo, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0. Ultima partida disputata de Napoli in UEFA Champions League i-a adus o victorie extrem de interesanta, in fata celor de la Liverpool, scor 1-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Juventus, scor 3-1.

Pronostic: 1 @ 1.45

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]