Cota zilei din fotbal – 24.11.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 13 a campionatului din Spania, LaLiga, alegand partida dintre Eibar si Real Madrid, meci ce va incepe la ora 14:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Eibar vine dupa o victorie in ultima partida disputata, una amicala, in fata celor de la Huesca, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-2. Ultima victorie in campionat a echipei a venit in urma cu 3 partide, in fata celor de la Alaves, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Gijon, intr-un meci de cupa, disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-0.

Real Madrid vine dupa 4 victorii consecutive, toate de la venirea lui Solari pe banca, reusind sa castige doua partide de campionat, una in fata celor de la Celta Vigo, in deplasare, scor 2-4, si una in fata celor de la Valladolid, pe teren propriu, scor 2-0, o partida de cupa, in fata celor de la Melilla, in deplasare, scor 0-4, si o partida din grupele UEFA Champions League, in fata celor de la Plzen, scor 0-5. Ultima infrangere a echipei a venit in El Clasico, in fata Barcelonei, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 5-1, partida dupa care Lopetegui si-a dat demisia.

Pronostic: 2 @ 1.55

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]