Cota zilei din fotbal – 25.01.2019

Pentru cota zilei la pariuri de astazi, de la casa de pariuri Betfair, am selectat un meci ce vine din etapa cu numarul 19 a campionatului din Bundesliga, acolo unde Dortmund va primi vizita celor de la Hannover, intr-un meci ce va incepe la ora 16:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Dortmund vine dupa 4 victorii consecutive obtinute in ultimele 4 partide disputate, doua dintre ele in campionat, una in fata celor de la RB Leipzig, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-1, si una in fata celor de la Monchengladbach, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1, si doua in meciurile de pregatire, una cu cei de la Feyenoord, scor 2-1, si una cu cei de la Dusseldorf, scor 3-2.

Hannover vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Bremen, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-1. Ultima victorie a echipei a venit intr-un meci amical, in fata unei echipe olandeze, Heracles, meciul fiind incheiat cu scorul de 4-1. Echipa a acumulat o victorie, doua remize si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: Dortmund -1.5 Handicap @ 1.55

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]