Cota zilei din fotbal – 25.11.2018

Continuam si ziua de Duminica cu cota zilei din fotbal de astazi, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 17 a campionatului din Danemarca, alegand partida dintre FC Copenhaga si Midtjylland, meci ce va incepe la ora 19:00 si o are usor favorita la victorie pe formatia gazda.

FC Copenhaga vine dupa doua remize consecutive in ultimele doua partide disputate, una in fata celor de la Aalborg, intr-un meci de campionat, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-1, si una in grupele UEFA Europa League, in fata celor de la Slavia Praga, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-0. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Brondby, intr-un meci de campionat, in deplasare, scor 0-1.

Midtjylland vine dupa o victorie foarte frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Vejle, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 5-0. Echipa a scos o remiza putin uimitoare in urma cu doua partide, in fata celor de la Esbjerg, tot intr-un meci de campionat, in deplasare, scor 2-2. Midtjylland a acumulat 4 victorii si o remiza in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: GG @ 1.60

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]