Cota zilei din fotbal – 26.10.2018

Ziua de astazi revine in forta cu partide din campionatele puternice ale Europei, asa ca pentru cota zilei din fotbal de astazi, de la casa de pariuri Betfair, am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 12 a campionatului din Belgia, alegand partida dintre Gent si Charleroi, meci ce va incepe la ora 21:30.

Gent vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Oostende, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-4. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Genk, o rivala din Belgia, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-5. Echipa a acumulat doua victorii, o remiza si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Charleroi vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Waregem, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 3-2, dupa ce ultimele doua goluri au fost marcate in finalul meciului. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Cercle Brugge, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1. Echipa a acumulat 3 victorii, o remiza si 5 infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: GG @ 1.83

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]