Cota zilei din fotbal – 27.10.2018

Etapa cu numarul 10 din Premier League ne rezerva cateva partide foarte interesante, iar pentru cota zilei de astazi de la casa de pariuri Betfair am selectat partida dintre Brighton si Wolves, meci ce va incepe la ora 17:00 si o are usor favorita la victorie pe formatia oaspete, chiar daca Brighton a castigat ultimele doua partide directe fara sa primeasca gol.

Brighton vine dupa doua victorii consecutive in Premier League, una in fata celor de la Newcastle, in deplasare, scor 0-1, si una in fata celor de la West Ham, intr-o partida disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Manchester City, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-0. Echipa a acumulat doua victorii, o remiza si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Wolves vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Watford, intr-o partida disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-2. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu doua partide, tot in Premier League, reusind sa se impuna in fata celor de la Crystal Palace, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-1.

Pronostic: 1X @ 1.60

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]