Cota zilei din fotbal – 27.11.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 5 a competitiei UEFA Champions League, alegand meciul dintre Juventus si Valencia, partida ce va incepe la ora 22:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Juventus a reusit sa castige ultimele doua partide disputate, ambele in campionat, una in fata celor de la Spal, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0, si una in fata celor de la AC Milan, in deplasare, scor 0-2. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Manchester United, in ultima partida disputata in UEFA Champions League, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-2.

Valencia vine dupa 3 victorii consecutive in ultimele 3 partide disputate, doua dintre ele in campionat, una in fata celor de la Vallecano, pe teren propriu, impunandu-se cu scorul de 3-0, si una in fata celor de la Getafe, in delpasare, impunandu-se cu scorul de 0-1. Echipa a reusit sa castige ultima partida disputata in UEFA Champions League, in fata celor de la Young Boys, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 3-1.

Pronostic: 1 @ 1.43

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]