Cota zilei din fotbal – 28.10.2018

Ziua de Duminica ne rezerva cateva partide foarte interesante din campionatele de top ale Europei, iar pentru cota zilei de astazi de la casa de pariuri Betfair am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 10 a campionatului din Serie A, alegand partida dintre Napoli si AS Roma, un vechi derby al Italiei, anuntandu-se un meci spectaculos, cu goluri.

Napoli vine dupa o remiza interesanta obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la PSG, intr-un meci din etapa cu numarul 3 a grupelor din UEFA Champions League, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-2, dupa ce au fost egalati la ultima faza a meciului. Echipa a reusit sa o invinga pe Udinese in ultima partida disputata in Serie A, in deplasare, cu scorul de 0-3. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Juventus, in deplasare, scor 3-1.

AS Roma vine si ea dupa o victorie in UEFA Champions League, in fata celor de la TSKA Moscova, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 3-0, echipa fiind ca si calificata mai departe din grupe. AS Roma a fost invinsa in ultima partida disputata in campionat, de catre cei de la Spal, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-2. Echipa a acumulat 4 victorii si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 1 @ 1.80

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]