Cota zilei din fotbal – 29.10.2018

Continuam si aceasta saptamana cu cota zilei din fotbal, acolo unde am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 10 a campionatului din Turcia, alegand partida dintre Besiktas si Rizespor, meci ce va incepe la ora 19:00.

Besiktas nu traverseaza o perioada prea buna, echipa fiind invinsa in ultimele doua partide disputate de catre cei de la Genk, in UEFA Europa League, in etapa cu numarul 3, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-4, si de catre cei de la Goztepe, in campionat, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-0. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu 5 partide, in fata celor de la Kayserispor, intr-o partida disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-0. Besiktas a acumulat o victorie, o remiza si 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Rizespor vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Konyaspor, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Dinamo Batumi, fiind o partida amicala, disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 3-1. Echipa a acumulat 3 victorii si doua remize in ultimele 5 partide disputate. In campionat, echipa a invins-o ultima data pe Fenerbahce, pe teren propriu, scor 3-0.

Pronostic: Sub 3,5 goluri @ 1.48

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]