Cota zilei din fotbal – 29.11.2018

Pentru cota zilei din fotbal de astazi ne vom baza pe o alta partida ce vine din etapa cu numarul 5 a grupelor din UEFA Europa League, alegand partida dintre Vorskla si Arsenal, meci ce va incepe la ora 19:55 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Vorskla vine dupa 3 infrangeri consecutive in ultimele 3 partide disputate, doua dintre ele in campionat, una in fata celor de la Mariupol, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-0, si una in fata celor de la Shakhtar, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-2, si una in grupele UEFA Europa League, in fata celor de la Qarabag, pe teren propriu, scor 0-1. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu 4 partide, in fata celor de la Lviv, in deplasare, scor 0-2.

Arsenal vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in Premier League, in fata celor de la Bournemouth, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2. Echipa a acumulat 3 remize consecutive in ultimele 4 partide disputate, doua in Premier League, cu Wolves si Liverpool, ambele cu scorul de 1-1, si una in grupele UEFA Europa League, in fata celor de la Sporting, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-0.

Pronostic: 2 @ 1.80

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]