Cota zilei din fotbal – 31.10.2018

Sfarsitul lunii Octombrie ne rezerva cateva partide foarte interesante. Pentru cota zilei din fotbal de astazi am selectat o partida ce vine din optimile de finala ale cupei Romaniei, alegand partida dintre CS Mioveni si Sepsi, meci ce va incepe la ora 16:30 si o are ca favorita la calificarea mai departe pe formatia oaspete.

CS Mioveni vine dupa doua victorii consecutive in ultimele doua partide disputate, ambele pe teren propriu, ambele incheiate cu acelasi scor, 2-1, una in fata celor de la Daco-Getica Bucuresti, si una in fata celor de la Luceafarul Oradea. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu 4 partide, echipa fiind invinsa pe teren propriu de catre cei de la FC Arges Pitesti, scor 0-1. Echipa a acumulat 3 victorii, o remiza si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Sepsi vine dupa o infrangere urata suferita in ultima partida disputata, in fata celor de la CFR Cluj, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-2, echipa primind golul infrangerii in prelungirile partidei. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la FC Viitorul, in urma cu doua partide, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-3, golul victoriei fiind inscris pe finalul partidei. Echipa a acumulat doua victorii, o remiza si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 2 se califica @ 1.57

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]