Cota zilei la Baumbet – 01.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, selectand o partida din sferturile de finala ale calificarilor pentru UEFA Champions League, avand in prim-plan o formatie din Bulgaria. Partida selectata este cea dintre Videoton si Ludogorets, meci ce va incepe la ora 21:00.

Videoton vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Paks, in campionat, pe teren propriu, remizand cu 1-1. Au facut spectacol in cealalta partida disputata in campionat pe teren propriu, in fata celor de la Kisvarda, reusind sa-i invinga cu 4-0. Au si ei in continuare sanse la calificare, deoarece au scos un rezultat bun in tur, remizand in Bulgaria, scor 0-0.

Ludogorets vine si ea dupa o remiza in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Beroe, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Etar, tot in campionat, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0. In turul precedent al calificarilor pentru UEFA Champions League, Ludogorets a reusit sa treaca de cei de la Crusaders, scor general 9-0.

Pronostic: 2 @ 1.65
Ludogorets nu a reusit sa o invinga pe Videoton in tur, insa au dominat tot meciul. Ma astept ca astazi treburile sa nu mai stea la fel si Ludogorets sa se impuna in cele 90 de minute regulamentare. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]