Cota zilei la Baumbet – 01.09.2018

Speram ca si luna septembrie sa fie profitabila cand vine vorba de Cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza astazi pe o partida ce vine din etapa cu numarul 3 a campionatului din Serie A, selectand partida dintre Bologna si Inter, meci ce va incepe la ora 19:00.

Bologna vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Frosinone, o echipa nou-promovata in Serie A, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-0. Echipa a fost invinsa in prima etapa disputata in Serie A, de catre cei de la Spal, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-1.

Inter a inceput cu stangul campionatul din Serie A, venind dupa o infrangere in prima partida disputata in actualul sezon, in fata celor de la Sassuolo, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-0. Echipa a remizat apoi in etapa cu numarul 2, in fata celor de la Torino, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-2, asta dupa ce Inter a condus cu 2-0.

Pronostic: 2 @ 1.65
Dupa cele doua gafe facute de Inter pana in prezent, victoria se lasa asteptata, asa incat eu cred ca astazi este momentul ca Inter sa se impuna, avand un lot valoros in acest sezon.

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]